Lasten päivä Pattayassa on suunniteltu suureksi paluun 14. tammikuuta

Pattaya -

Lastenpäivä, rakas vuosittainen juhla, joka juhlii nuoruuden iloa ja viattomuutta, palaa Pattayan kaupungintaloon 14. tammikuuta.

Tämä juhlatilaisuus on ollut tauolla viimeiset kaksi vuotta COVID-19-pandemian vuoksi, mutta turvallisuustoimenpiteiden ja rokotusmäärien kasvaessa Pattayan viranomaiset ovat innoissaan voidessaan tuoda tämän arvokkaan tapahtuman takaisin yhteisön lapsille.

Klo 7-12 Pattayan lastenpäivä on täynnä hauskoja aktiviteetteja, viihdettä, välipaloja ja mikä parasta, yli 2,500 XNUMX erikoislahjan valikoimaa!

Tämän vuoden Lastenpäivän juhla järjestetään pääministeri kenraali Prayut Chan-o-chan antamalla mottolla ”Tunne velvollisuutesi – Ole kurinalainen – Etsi hyvyyttä”, sillä osittain lapsille tutustutaan heidän merkittävään rooliinsa maan kehityksessä. tämän tapahtuman aikana.

Päivä on varmasti erityinen, sillä se on ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, kun perheet voivat kokoontua yhteen ja luoda kestäviä muistoja. Se on lapsille mahdollisuus päästää irti, pitää hauskaa ja olla huoleton turvallisessa ja juhlallisessa ympäristössä.

Samaan aikaan kaupungintalon ympärillä olevat tiet ovat todennäköisesti väliaikaisesti suljettuina kuten viimeksi vuonna 2020, vaikka virallista ilmoitusta ei ole vielä tehty.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.