Moottoripyöräilijä kuoli yrittäessään voittaa junan Pattayalla

Pattaya -

25-vuotias mies koki kuolemansa joutuessaan junan alle rautatien ylityspaikalla Pattayalla sunnuntaina 1. tammikuuta.

Pattayan poliisille ja Sawang Boriboonin pelastushenkilöstölle ilmoitettiin kuolemaan johtaneesta kolarista, joka tapahtui rautatien risteyksessä lähellä Thamma Samakkhi -temppeliä Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella Chonburissa kello 8.

Paikalliset asukkaat ja autoilijat kerääntyivät onnettomuuspaikalle viranomaisten saapuessa paikalle. Poliisi löysi ruohikolta junaradan vieressä kuolleen uhrin, 25-vuotiaan herra Settawut Utthan, jolla oli vakavia vammoja hänen kehossaan. Hänen keltainen Vespa-moottoripyöränsä murskasi junassa nro 5101, joka oli matkalla Sattahipin alueelle.

Sawang Boriboon peitti uhrin ruumiin ja siirsi hänet Banglamungin sairaalaan. Pattayan poliisi kysyi Thanthap Matanonilta, 27, joka näki tappavan onnettomuuden ja kertoi uhrin yrittäneen ylittää rautatien junan lähestyessä.

Uhri yritti ajaa puomia ympäri, vaikka juna soitti jo varoitustorveaan. Sitten hän törmäsi junaan ja laskeutui nurmikkoon radan läheisyyteen menehtyen.

Junankuljettaja, 43-vuotias Weerawat Worawong, kertoi The Pattaya Newsille, että uhri oli 20. uhri hänen 10-vuotisen junankuljettajan uransa aikana. Kaikki uhrit eivät totelleet estettä ja yrittivät lyödä junaa, mutta juna kulki yleensä 90 kilometriä tunnissa, mikä vaikeutti ajoissa pysähtymistä lähikäynneillä, Weerawat sanoi. Weerawat kehotti yleisöä tottelemaan rautateiden esteitä ja olemaan yrittämättä päihittää junaa.

Pattayan poliisi tarkasteli CCTV-kuvaa onnettomuuspaikasta. Uhrin ruumis oli sairaalassa odottamassa hautajaisjärjestelyjä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.