Nuori nainen törmäsi autonsa pysäköityyn ajoneuvoon ja kaatuu Pattayalla

Pattaya -

25-vuotias nainen jäi loukkuun kaatuneeseen sedaniinsa törmättyään paikallaan olevaan ajoneuvoon Pattayalla.

Onnettomuus tapahtui tänään 1. tammikuuta kello 04 Pattaya Third Roadilla. Sawang Boriboon -pelastajat pelastivat naisuhrin, Ms. Bongkocharat Uamthonin, hänen valkoisesta Nissan Almera -sedanistaan, joka kaatui valkoisen MG-ajoneuvon viereen.

Pelastajat kertoivat The Pattaya Newsille, että nainen ei loukkaantunut, mutta oli järkyttynyt onnettomuudesta. Hänen autonsa sen sijaan tuhoutui törmäyksessä täysin.

Toinen nainen, 26-vuotias rouva Waranya Nimcharoenpong, joka ajoi MG-sedania, kertoi The Pattaya Newsille nukkuvansa päiväunia tienvarteen pysäköityyn autoonsa. Sitten hän tunsi kolahduksen ja heräsi löytääkseen kaatuneen sedanin autonsa vierestä. Rouva Waranya kertoi loukkaantuneensa lievästi onnettomuudesta.

Pattayan poliisi vei törmäyksen aiheuttaneen naisen poliisiasemalle alkoholintarkastukseen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.