Thaimaan poliisi aikoo muuttaa liikennepoliisin liivit näyttämään ystävällisemmältä turisteille ja asukkaille

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Thaimaan apulaispoliisipäällikkö pyrkii muuttamaan liikennepoliisin käyttämien liivien bannerien värin heijastavien vihreäksi ja keltaiseksi parantaakseen näkyvyyttä, tehdäkseen poliisin vaikutelman ystävällisemmältä ja lähestyttävämmältä sekä järjestyksen parantamiseksi.

Pol. Kenraalimajuri Torsak Sukvimol, apulaispoliisipäällikkö, sanoi sunnuntaina 1. tammikuuta, että tämä idea syntyi sen jälkeen, kun hän tarkasti useita poliisiasemia ympäri maata ja havaitsi, että useimmat liikennepoliisit käyttivät liivejä, joissa oli erivärisiä bannereita, kuten harmaa, punainen, musta. , ruskea tai keltainen.

Sijainen kommentoi, että tämä ei ollut yhtenäistä ja saattaa aiheuttaa hämmennystä, lisäten, että jotkut saman poliisiaseman poliisit käyttivät jopa liivejä, joissa oli erivärisiä bannereita.

Näin ollen Pol. Kenraalimajuri Torsak kertoi haluavansa vaihtaa Thaimaan liikennepoliisin liivin mustaan ​​lyhythihaiseen takkiin vihreä-keltaisella raidalla, joka noudattaa Englannin ja Yhdysvaltojen liikennepoliisin käyttämää mallia.

Suunnitelma voitaisiin saada valmiiksi vuoden 2023 aikana, Torsak sanoi

Hän lisäsi, että käytetty kangas soveltuu Thaimaan kuumaan säähän, ja prototyypit valmistetaan ja testataan valituilla poliisiasemilla ennen jakelua koko maahan.

Hän sanoi myös, että valitut poliisit saavat myös taserit puolustamaan itseään, yleisöä tai uhreja pidätysten tai pidätysten aikana, esimerkiksi tapauksissa, joissa epäilty on huumeiden vaikutuksen alaisena tai tulee väkivaltaiseksi ja vastustaa pidätystä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.