Pattaya Countdown 2023 päättyy onnistuneesti täyteen ilotulitteeseen ja henkeäsalpaavaan Got7:n BamBamin esitykseen

Pattaya -

Pattaya astui juuri onnistuneesti uuteen vuoteen 2023 täydellä ilotulitusnäytöksellä ja upealla Got7:n BamBamin esityksellä.

Bali Hai Pier -laiturilla Pattaya Countdown 2023 -tapahtuma käynnistyi viimeisenä päivänä eilen 31. joulukuuta upeilla esityksillä Thaimaan viihdeteollisuuden huippunäyttelijöiltä, ​​mukaan lukien Two Popetorn, Wonderframe, Klear, Angie, F. Hero ja viimeinen. pari Etelä-Koreasta: Sandara & Sunmi ja BamBam, joka on thaimaalainen, mutta esiintyy Etelä-Koreassa korealaisen GOT7:n kanssa.

Sadat innostuneet fanit ja katsojat leiriytyivät kirjaimellisesti konserttipaikan ulkopuolelle yössä yrittääkseen voittaa paikan, joka on lähimpänä rakkaita idoleitaan, eivätkä he olleet pettyneitä, koska kaikki esiintyjät olivat aivan täydellisiä.

Tapahtuma sai ilmaista tilaa liiketoiminnalleen, joten se lisäsi paikallisia myyjiä, jotka kertoivat vahvasta myynnistä ja positiivisesta vaikutuksesta liiketoimintaansa. Pattaya Countdown sisälsi myös tähtitaivaan värikäs ilotulitus, joka valaisi koko kaupungin ja merkitsi vuoden 2022 loppua ja uuden vuoden alkua täynnä jännitystä ja iloa.

Wonderframe sai myös paljon kiitosta joissakin sosiaalisessa mediassa ja faneilta, kun hän keskeytti esityksensä pyytääkseen asianomaisia ​​virkamiehiä hankkimaan fanin, jonka hän havaitsi mahdollisesti kärsivän kuumasta uupumuksesta ja nestehukasta ja sairaanhoitoapua. Tämä johti siihen, että virkamiehet hänen konserttinsa jälkeen muistuttivat faneja nesteytystä ja terveydestään.

BamBam koki myös suuren yllätyksen, kun hän debytoi faneille uuden kappaleen setin lopussa.

Hyvää uutta vuotta!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.