Väitetty peluri pakenee mereen, kun hänet jää kiinni pelaamasta Jomtien Beachillä

KUVA: Matichon

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti tänään 1. tammikuuta kolme väitettyä uhkapeluria, koska he pelasivat räikeästi uhkapelejä rannalla. Yksi heistä oli niin peloissaan, että hän juoksi mereen pakenemaan pidätystä.

Pattayan poliisiryhmä, jota johtaa Pol. Everstiluutnantti Krirkrit Saiwana, Pattayan poliisiaseman apulaisjohtaja, pidätti kolme uhkapeleistä epäiltyä Jomtien Beachillä The Now -hotellin edessä kello 9 saatuaan vihjeen huolestuneelta informaattorilta.

Poliisi kertoi paikalliselle medialle, että tiedottaja sanoi, että nämä miehet juhlivat ja pelasivat laitonta Hi-Low-peliä aivan rannalla piittaamatta laista. Poliisin saapuessa paikalle nämä kolme miestä kuitenkin hajaantuivat välittömästi kaikkiin suuntiin, ja yksi heistä päätti Polin mukaan jopa juosta mereen paetakseen pidätystä. Everstiluutnantti Krirkrit.

KUVA: Matichon

Siitä huolimatta kaikki epäillyt pidätettiin. Mereen syöksynyt mies lopulta luovutti ja antautui rannalla odottavalle poliisille. Pattayan poliisi takavarikoi epäillyiltä Hi-low-työkaluja, noppaa ja käteistä ja vei heidät Pattayan poliisiasemalle. Epäillyt myönsivät pelaaneensa uhkapelejä, mutta vain huvikseen ryhmänsä kesken.

Pattayan poliisi kuitenkin nosti oikeudellisia toimia ja syytti heitä rahapelaamisesta.

Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.
Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.