Thaimaassa ilmoitettiin 1,842. joulukuuta - 31. tammikuuta 1 XNUMX liikenneonnettomuutta, joista suurin osa liittyi rattijuopumuksiin.

Kansallinen -

Koeajan ministeriö kertoi tänään, tammikuun 1. päivänä, että Thaimaassa on tähän mennessä sattunut 1,842 31 liikenneonnettomuutta 1. joulukuuta ja 1,687. tammikuuta välisenä aikana, joista 91.58 XNUMX tapausta eli XNUMX % liittyy rattijuopumuksiin.

144 tapausta eli 7.86 % koski huumeiden väärinkäyttöä ja 11 tapausta eli 0.6 % holtitonta ajamista, osaston pääjohtaja Weerakit Hanpariphan sanoi.

Rattijuopumuksista 40 tapauksessa määrätään ehdolliseen vankeuteen.

Weerakit lisäsi, että maakunnat, joissa on eniten rattijuopumustapauksia, ovat Nonthaburi (120 tapausta), Samut Prakan (105 tapausta) ja Bangkok (93 tapausta).

Verrattaessa vuoden 2022 lopussa koeajalle asetettujen tapausten määrää vuoden 2021 tapauksiin, havaittiin, että vuonna 2022 koeajalla asetettujen rikollisten määrä (40 tapausta) väheni 97 % verrattuna vuoden 2021 määrään (1,723 XNUMX). tapaukset).

Tämä osoittaa, että loput kohtaavat todellisen vankeusrangaistuksen ja vahvemmat oikeudelliset syytteet, Weerakit sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.