TPN Media toivottaa sinulle ja läheisillesi turvallista, onnellista ja terveellistä uutta vuotta

On taas se aika vuodesta.

Monille lukijoillemme ja katsojillemme viime vuodet ovat olleet vaikeaa henkilökohtaisen ja taloudellisen rasituksen aikaa Covid-19-pandemian vuoksi.

Kuluneen vuoden aikana Thaimaa on vihdoin avannut rajansa ja matkailu- ja viihdeteollisuutensa, mikä antaa toivoa monille tulevaisuudesta.

Koko pandemian ajan olemme pyrkineet tarjoamaan täsmällistä, puolueetonta ja oikea-aikaista tietoa tuhansille säännöllisille katsojillemme, ja halusimme todella kiittää teitä tuestanne ja mielenkiinnostanne. Emme olisi täällä, jos et olisi sinua.

Suunnittelemme jatkavamme kasvua ja parantamista vuoden 2023 aikana pitäen samalla ydinperiaatteemme neutraalisuutta ja uutisten keskittymistä ottamatta puolta tai mielipiteitä. Lupaamme kuunnella lukijoidemme erilaisia ​​näkemyksiä, jotka tulevat valtavasti erilaisista taustoista ja kulttuureista. Meillä on lukijoita kaikkialta maailmasta, ja kiitämme jokaista heistä lukijasta ja tuesta. Emme ole täydellisiä ja pyrimme kuuntelemaan rakentavaa kritiikkiä palvellaksemme sinua, Thaimaata ja Pattaya-yhteisöä paremmin.

Haluamme tuoda sinulle lisää tarinoita, joista välität, samalla kun ymmärrät lukijoidemme erilaisia ​​elämänaloja. Tarinat, jotka voivat kiinnostaa esimerkiksi turistia, ovat täysin erilaisia ​​kuin ulkomaalaistaustaiset. Jatkamme yhteistyötä ja edistämme paikallisten yritysten kanssa, että koemme tarjoavan lukijoille loistavia tuotteita ja palveluita samalla kun kuuntelemme palautetta sinä.

Aiomme laajentaa alustamme multimedianäkökohtia, kuten videoita, valokuvia, haastatteluja ja muuta, samalla kun varmistamme, että ydintehtävämme toimittaa itse kirjoitettuja, itse kuvattuja, ei-koottuja neutraaleja ja puolueettomia uutisia on ydinarvoehdotus.

Tämä uusi vuosi on myös viisivuotissyntymäpäivämme yrityksenä, ja lupaamme vain parantaa ja tehdä paremmin sinulle, Pattayalle ja Thaimaalle.

Todellakin, sydämeni pohjasta, toivotamme sinulle vain menestystä ja onnea vuodelle 2023. Olkaa turvassa, pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne ja kiitos tuestanne riippumatta siitä, missä päin maailmaa olette. Olkoon vuosi 2023 hedelmällinen sinulle ja sinulle

Adam Judd, osaomistaja, TPN Media. 31. joulukuuta 2022.

Adam Judd, TPN Median osaomistaja
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/