Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha iloiset lentoyhtiöt alentavat kotimaan taistelulippujen hintoja

Thaimaa -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha on iloinen, kun kotimaiset lentoyhtiöt ovat laskeneet lentolippujen hintoja.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri sanoi, että Thaimaan pääministeri Prayut Chan-ocha on iloinen sen jälkeen, kun seitsemän thaimaalaista lentoyhtiötä on laskenut kotimaan lentojen lentolippujen hintoja 20 prosenttiin tammikuussa 2023. Tämä johtuu siitä, että hallitus jatkaa dieselin hinnan säilyttämistä auttaakseen Anuchan mukaan matkailualan toimijat ja ihmiset. Lisäksi maassa matkustaa yhä enemmän, mikä on lisännyt kotimaan matkailua.

Pääministeri Prayut kiittää yrityksiä, jotka auttavat tukemaan maan etuja. Hallitus jatkaa myös matkailun ja talouden tukemista. Tällä pyritään myös lisäämään ihmisten tuloja ja parantamaan heidän elämäänsä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.