TV:tä uudenvuodenlahjaa kantava moottoripyöräilijä törmäsi tila-autoon ja kuoli Chonburissa

KUVA: ข่าวคนชล

Mueangin alue, Chonburi -

Moottoripyöräilijä, joka yritti kantaa uudenvuodenlahjaksi saamaansa televisiota kotiin töiden jälkeen, kuoli törmättyään tila-autoon Mueangin kaupunginosassa Chonburissa..

Chonburin pelastajat löysivät uhrin, herra Witoon Tuphetin, kuolleena vakavina kasvovammoina keskiviikkona 28. joulukuuta. Hän oli 39-vuotias ja ajoi Honda Wave 125 -moottoripyörällään kotiin kantaen laatikollista LED-televisiota, kun hän törmäsi valkoiseen tila-autoon vastakkaisella kaistalla.

Television tarkkaa kokoa ei kerrottu lehdistölle.

Uhrin moottoripyörä ja televisio tuhoutuivat täysin, ja television osat olivat hajallaan tiellä. Pelastajien mukaan televisio oli sidottu uhrin selkään. Tila-auton kuljettaja, Komsan Thangthong, 42, kertoi paikalliselle medialle, että uhri kulki suurella nopeudella. Hänen moottoripyöränsä horjui sitten hallinnasta ja törmäsi pakettiautonsa etuosaan. Komsan sanoi yrittäneensä jo jarruttaa, mutta epäonnistui.

KUVA: ข่าวคนชล

Mueangin poliisi oletti, että uhri on saattanut saada television uudenvuodenlahjaksi ja yritti kuljettaa sen kotiin sitomalla sen selkään. Tämä todennäköisesti esti uhrin ajamista ja aiheutti hänet kolariin, mutta poliisi tarkasteli CCTV-materiaalia myöhemmin selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.