Pattaya Countdown 1 2023. päivä tuo suurta iloa kaupunkiin

Pattaya -

  Maailmanluokan New Year Countdown -tapahtuma Bali Hai Pierillä Pattayalla ja muilla alueilla näki valtavasti innostuneita ihmisiä ensimmäisenä päivänä eilen, 29. joulukuuta.

Vaikka tapahtuma ulottuu 29. joulukuuta 31. päivään, Pattayan pormestari Poramase Ngampiches piti sitä onnistuneena jo eilen ensimmäisenä päivänä. Hän osallistui henkilökohtaisesti tapahtumaan käynnistääkseen sen, koska katsojat olivat erittäin vilkkaita.

Tapahtuman virallinen nimi on "Pattaya Countdown 2023". Se järjestetään yhteistyössä Pattaya Cityn, Chonburin provinssin hallintoorganisaation ja Mono29:n, Thaimaan tunnetun satelliittitelevisiokanavan kanssa, joka sponsoroi tapahtuman huippuesityksiä, valaistusta ja täysimittaista äänijärjestelmää.

Thaimaalaisten esiintyjien lisäksi konsertissa on mukana Sandara Park & ​​Sunmi, joka lentää suoraan Etelä-Koreasta lavalle huomenna 31. joulukuuta ja lumoaa yleisöä.

Kaupunki heräsi eloon eilen hienolla konsertilla, mutta Pattaya Countdown -tapahtumassa oli myös hienovaraisempi, kulttuurinen puoli Khao Pho Thong -temppelissä Banglamungin alueella.

Sadat kokoontuivat saamaan buddhalaismunkkien onnentoivotuksia, ja jotkut tulivat hankkimaan ansioita torjuakseen huonoja omaisuuksia. Temppeli isännöi myös yön ylilaulua 31. joulukuuta sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan uuden vuoden jollain eri tavalla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

 

 

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.