PÄIVITYS: Pattayan poliisi sakotti norjalaisturistia 5,000 XNUMX bahtia haureudesta julkisella paikalla

Pattaya -

Pattayan poliisi onnistui vihdoin metsästämään ja pidättämään riehuvan epäillyn, joka nähtiin harrastavan seksiä Pattayan tienvarrella thaimaalaisen naisen kanssa aiemmin tällä viikolla.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan paikalliset kehottavat poliisia ryhtymään toimenpiteisiin nähtyään tuntemattoman ulkomaalaisen väitetysti harrastavan seksiä thaimaalaisen naisen kanssa Pattayan tienvarrella kello 4 aamulla tänään, 26. joulukuuta.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty, joka tunnistettiin vain lomalla olevaksi norjalaismieheksi, sai Pattayan poliisiasemalla 5,000 49 bahtin sakon julkisesta irstaisuudesta syytettynä. Pattayan poliisipäällikön Polin mukaan hän oli XNUMX-vuotias. Eversti Kunlachart Kunlachai.

Mies myönsi osallistuneensa lihallisiin tekoihin huolimattoman kumppaninsa kanssa Pattaya Third Roadin varrella maanantaina kello 4 aamulla. Hän väitti olevansa erittäin humalassa eikä muistanut mitään, ei edes naista, jonka kanssa hän oli seksissä, ja sai tietää tapahtumasta vasta sen jälkeen, kun se oli levinnyt Thaimaan mediaan.

Mies vapautettiin sakon maksamisen jälkeen. Nainen on kuitenkin edelleen vapaana, Pol. Eversti Kunlachart sanoi, mutta hänet pidätetään pian ja hän maksaa teostaan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.