Päivitys: Phuketin lentokentän terminaalista hypännyt amerikkalainen mies kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista

Phuket -

Phuketin kansainvälisen lentokentän kolmannesta kerroksesta hyppäämisen jälkeen kuollut 35-vuotias amerikkalainen mies, joka tunnetaan vain etunimestään Jason, kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on antanut tänään iltapäivällä kello 4 lehdistötiedotteen koskien tapausta (00. joulukuutath). He kertoivat, että ulkomaalainen miespuolinen matkustaja "hyppäsi" kolmannesta kerroksesta kansainvälisen terminaalin lähtölaiturilta. Tutkijat eivät kuitenkaan ole lehdistöaikaan mennessä vahvistaneet putoamisen syytä.

Amerikkalainen mies, joka sai vakavia vammoja putottuaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, on julistettu kuolleeksi.

Amerikkalainen mies saapui Thaimaahan Bangkokin lentokentän maahanmuuton kautta 13. Hän saapui Phuketiin 2022 ja kirjautui hotelliin lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää.

Nyt päivitykseen:

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että uhri kirjautui ulos hotellista 20. joulukuutath. Hän kertoi lentokentän Phuket Tourist Assistance Centerille, ettei hänellä ollut rahaa palata kotiinsa. Hän kertoi kärsineensä masennuksesta. Turistiapuvirkailijat lähtivät alueelta, jossa he tapasivat hänet, lähellä olevat todistajat näkivät uhrin hyppäävän terminaalin kolmannesta kerroksesta."

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/