Pattaya Beach julistettiin maailman toiseksi suosituimmaksi rannaksi TikTokerien joukossa

Pattaya -

Pattaya Beach on noussut maailman toiseksi suosituimmalle rannalle TikTokers-listalla saatuaan yli 128.5 miljoonaa katselukertaa TikTokissa Destination 2:n tutkimuksen mukaan.

Iso-Britannian luksusmatkailuyrityksen Destination 2:n uusin tutkimus osoittaa, että suosituin TikTok-hashtageihin ja -näkymiin perustuva ranta on surffaamisesta tunnettu Bondi Beach Australiassa sen jälkeen, kun se on kerännyt yli 445.8 miljoonaa katselukertaa.

Toiseksi suosituin ranta saattaa kuitenkin tulla yllätyksenä, koska se putoaa Thaimaan Pattaya Beachille, kauniiseen merenrantakaupunkiin, joka on saanut tutkimuksen mukaan 128.5 miljoonaa katselukertaa TikTokissa.

Pattaya Beach on sijoittunut huomattavasti muiden rantojen yläpuolelle, kuten Nha Trang Beach Vietnamissa 64.6 miljoonalla katselukerralla, Waikiki Beach (5.) Yhdysvalloissa 43.7 miljoonalla katselukerralla tai JBR Beach (6.) Dubaissa 30.3 miljoonalla katselukerralla.

Destination 2:n mukaan syy tutkimuksen tekemiseen TikTokissa on se, että se on suosittu sosiaalisen median sovellus, jota käytetään laajasti ravintoloiden ja matkailunähtävyyksien arvostelujen etsimiseen sekä maailman kauneimpien rantojen etsimiseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.