Funtown-huvipuisto Pattayalla on avoinna palvelukseen!

Pattaya -

Funtown-huvipuisto on vihdoin palannut tarjoamaan vierailijoille jännitystä ja hauskanpitoa Big C -konttorilla Etelä-Pattayalla!

23.–1 avoinna oleva Funtown on paratiisi jännitystä etsiville, ja se tarjoaa erilaisia ​​jännittäviä ajeluvaihtoehtoja, kuten minijetski-ajeluja, jättimäisiä ilmapallolinnoja ja sydäntä pumppaavia karting-kilpailuja!

Funtown sijaitsee Big C:n edessä Etelä-Pattayalla ja on avoinna klo 4–10. Puisto tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen lipun Facebookissaan "Siamfuntown.” Se on hieno pieni helmi, erityisesti pienille tutkimusmatkailijoille, viettää aikaa ja hikeä. Sisäänpääsy maksaa vain 249 bahtia, mutta se on varmasti niin ikimuistoinen, että lapsesi puhuvat siitä päiviä!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.