400 venäläistä turistia saapuu Rayongiin, tervetuloa vesitykkitervehdyksellä

Rayong -

U-Tapaon kansainvälinen lentoasema teki yhteistyötä Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kanssa toivottaakseen tervetulleeksi jopa 400 venäläisen matkailijan lennon keskiviikkona 28. joulukuuta.

Venäläisiä turisteja kuljettanut Red Wingsin tilauslento otettiin suurenmoisesti vastaan ​​vesitykkitervehdyksellä heti, kun lentoyhtiö kosketti maata Rayongin maakunnassa Thaimaassa.

TAT:n ja U-Tapaon virkailijat sekä Pattayan Nongnooch Gardenin esiintyjät tervehtivät Moskovasta saapuvia turisteja ja antoivat kukkaseppeleitä kaulaan lahjaksi ja siunaukseksi Thaimaassa vietetyn ajan viettoon.

Red Wings Airlines on Venäjän alueellinen lentoyhtiö, jonka 777-paikkaisen Boeing 410 -koneen on vuokrannut Anex Tour. Lento kuljettaa turistit Moskovasta Venäjältä suoraan U-Tapaon kansainväliselle lentokentälle (Rayong-Pattaya). Lennot ovat saatavilla huhtikuun 2023 loppuun asti, kaksi lentoa viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin eli yhteensä 820 matkustajapaikkaa viikossa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.