30-vuotias moottoripyöräilijä perään pysäköidyn kuorma-auton Pattayalla, loukkaantui vakavasti

Pattaya -

30-vuotias moottoripyöräilijä loukkaantui ja menetti tajuntansa perääntyessään pysäköityyn 18-pyöräiseen Pattayalla.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät auttamaan uhria, herra Pitchayapa Sombathaa, klo 01 tänään, 30. joulukuuta, kun hän törmäsi moottoripyörällään kuorma-auton takaosaan. Onnettomuus tapahtui hiljaisella tiellä Nong Pla Lain osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Pelastajat sanoivat löytäneensä herra Pitchayapan verilammikosta. Hän myös pyörtyi törmäyksestä. Pelastajat kuljettivat hänet Banglamungin sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten. Uhrin valkoinen Honda PCX löydettiin jumissa kuorma-auton takaosaan.

Kuorma-auton kuljettaja, herra Kanchanaphan Meesup, 61, kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa uhrin päätyvän kuorma-autonsa perään nukkuessaan. Mr. Kanchanaphan kertoi pysäköineensä kuorma-autonsa tienvarteen levätäkseen silmiään eikä koskaan odottanut uhrin törmäävän häneen.

Kuorma-auton kuljettaja vietiin Banglamungin poliisiasemalle mahdollisia oikeuskäsittelyjä varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.