30-vuotias moottoripyöräilijä perään pysäköidyn kuorma-auton Pattayalla, loukkaantui vakavasti

Pattaya -

30-vuotias moottoripyöräilijä loukkaantui ja menetti tajuntansa perääntyessään pysäköityyn 18-pyöräiseen Pattayalla.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät auttamaan uhria, herra Pitchayapa Sombathaa, klo 01 tänään, 30. joulukuuta, kun hän törmäsi moottoripyörällään kuorma-auton takaosaan. Onnettomuus tapahtui hiljaisella tiellä Nong Pla Lain osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Pelastajat sanoivat löytäneensä herra Pitchayapan verilammikosta. Hän myös pyörtyi törmäyksestä. Pelastajat kuljettivat hänet Banglamungin sairaalaan kiireellistä lääketieteellistä apua varten. Uhrin valkoinen Honda PCX löydettiin jumissa kuorma-auton takaosaan.

Kuorma-auton kuljettaja, herra Kanchanaphan Meesup, 61, kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa uhrin päätyvän kuorma-autonsa perään nukkuessaan. Mr. Kanchanaphan kertoi pysäköineensä kuorma-autonsa tienvarteen levätäkseen silmiään eikä koskaan odottanut uhrin törmäävän häneen.

Kuorma-auton kuljettaja vietiin Banglamungin poliisiasemalle mahdollisia oikeuskäsittelyjä varten.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.