Thaimaan 24/7 foorumi on täydellinen valinta niille, jotka etsivät mainoksitonta Thaimaakeskeistä foorumia

Hei siellä!

Oletko kyllästynyt Facebook-ryhmiin, joita ei ole helppo etsiä, hyvin valvotuista tai jotka ovat täynnä peikkoja, väärennettyjä tilejä, draamaa ja aiheen ulkopuolisia viestejä?

Oletko kyllästynyt mainoksien tukkeutuneisiin Thaimaan foorumeihin, ei-olennaisiin aiheisiin, liian innokkaaseen moderointiin ja keskittynyt moniin muihin maihin ja paikkoihin, jotka eivät ole Thaimaa?

Etsitkö foorumeita, jotka keskittyvät Thaimaahan yleisesti, ei vain yöelämän alaan, jossa on ystävällinen, avulias yhteisö, joka vastaa kysymyksiisi, tarjoaa tukea ja jossa perussäännöt ovat muiden kunnioittaminen erimielisistä mielipiteistä riippumatta?

Thaimaa 24/7 on uudempi foorumisivusto, joka toivoo voivansa korjata nämä yllä olevat ja muut ongelmat tarjoamalla mukaansatempaavan, avoimen ja rehellisen yhteisön, joka on omistautunut esittelemään Thaimaata positiivisella tavalla ja toivoo rakentavansa samanhenkisten ihmisten yhteisön.

Se on ilman mainoksia sekä ilmainen käyttää ja hyödyntää!

Voisimme kirjoittaa paljon enemmän verkkosivustosta, mutta on helpompi tarkistaa se itse, osallistua ja auttaa rakentamaan positiivista yhteisöä, joka on omistautunut Thaimaan mainostamiseen, vastaamaan apua tarvitsevien kysymyksiin ja paljon muuta.

Tutustu foorumiin klikkaamalla tästä.

Huomaa: Thaimaa 24/7 ei ole sidoksissa, omistus tai muutoin mitenkään sidoksissa Pattayaan 24/7 tai vastaaviin sosiaalisiin ryhmiin, sekä nykyiseen että entiseen, ja se on oma kokonaisuus.

Yllä oleva on lehdistötiedote Thaimaasta 24/7. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän oma.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/