Thaimaan kansallispuistojen päällikkö vapautettiin 400,000 XNUMX bahtin takuita vastaan ​​väitettyjen lahjontasyytteiden vuoksi

KUVA: Siamrath

Kansallinen -

Korruption vastainen poliisi vapautti väliaikaisesti kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston pääjohtajan myöhään tiistaina 27. joulukuuta pidätettyään hänet väitetystä lahjusten vaatimisesta ja virkavirheestä.

Syytetty, herra Rutchada Suriyakul Na Ayutya, asetti poliisin mukaan 400,000 XNUMX bahtin takuitakuun vapauttamiseksi. Hänet päästettiin irti, koska hänellä ei ole vaaraa paeta maasta, hänellä on vakituinen asuinpaikka ja hän on korkea-arvoinen virkamies, poliisi sanoi.

Rutchadaa syytettiin väitetysti lahjusten vaatimisesta virkamiehiltä ylennyksistä ja virkavelvollisuuden laiminlyönnistä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.