Uusiseelantilainen mies kuoli pudotessaan junasta Kanchanaburissa

Kanchanaburi -

Uusiseelantilainen on julistettu kuolleeksi, kun hän putosi junasta, kun hän otti kuvia "The Death Railway" -reitin maisemista toisen maailmansodan aikana Kanchanaburissa.

Sai Yokin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen (27th) rautateillä lähellä Kra Sae -luolaa Sai Yokin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen ruumiin, joka myöhemmin tunnistettiin Patrick Wardiksi, 45, Uuden-Seelannin kansalainen.

Silminnäkijät junassa kertoivat poliisille, että turisti oli matkaryhmässä. He pääsivät jäljelle Kwai-joen rautatieasemalla Mueang Kanchanaburin alueella.

Tapahtumapaikalle saavuttuaan junaa hidastettiin, jotta matkustajat pääsivät ottamaan kuvia kauniista maisemista. Mr. Ward avasi junan oven ottaakseen paremman kuvan, mutta hän liukastui ja putosi junasta, joka on noin kahdeksan metrin korkeudella maasta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.