Thaimaan kansallispuistojen päällikkö pidätettiin lahjonnasta

KUVA: Bangkokbiznews

Kansallinen -

Kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston päällikkö pidätettiin, kun hän vastaanotti onnentoivotuksia toimistossaan Bangkokissa tänään, 27. joulukuuta, syytettynä lahjusten vaatimisesta ja virkavirheestä.

Syytetty kansallispuistojen päällikkö, pääjohtaja Rutchada Suriyakul Na Ayutya jäi epävarmaksi, kun joukko poliiseja ryntäsi hänen toimistoonsa osaston Sueb Nakhasathien -rakennuksessa Bangkokin Chatuchakin alueella.

Rutchada oli juuri vastaanottamassa uudenvuodentoivotuksia muilta osastojen päälliköiltä ja korkeilta virkamiehiltä, ​​kun poliisi marssi sisään ja vei hänet kuulemaan syytteitä lahjusten tai muiden laittomien etujen pyytämisestä tai hyväksymisestä henkilökohtaisen hyödyn vuoksi, vallan väärinkäytöstä ja virkavirheestä.

Pidätys johtui Phetchaburin maakunnan Kaeng Krachanin kansallispuiston entisen johtajan Chaiwat Limlikit-aksornin valituksesta, joka syytti Rutchadaa virkamiesten, jotka kieltäytyivät maksamasta hänelle 500,000 XNUMX bahtia tehtäviin kaukana kotiprovinsseistaan, epäoikeudenmukaisesta uudelleensijoittamisesta.

Tutkiessaan syytetyn toimistoa poliisi löysi 5 miljoonan bahtin pinon käteistä ja piti sitä todisteena.

Chaiwat väitti myös, että Rutchada oli kavaltanut 18.5 prosenttia kansallispuistoille ja luonnonsuojelualueille osoitetuista budjeteista ja 30 prosenttia metsäpalojen ehkäisyyksiköiden saamista budjeteista.

Osaston päällikkö on edelleen poliisin huostassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.