Tiet suljetaan Pattayan uudenvuoden laskennan aikana

Pattaya -

Seuraavat reitit Pattayalla suljetaan liikenteeltä 29. - 31. joulukuuta helpottaakseen New Year Countdown -tapahtumia kaupungissa.

Viranomaiset ilmoittivat järjestävänsä lähtölaskentatapahtumat Bali Hain laiturilla ja Koh Larnilla. Siksi Pattayan reitit, mukaan lukien Walking Street ja Bali Haihin ja Khao Phra Tamnakin yleiseen puistoon johtava ylikulkusilta, suljetaan klo 3–2 kaikkina kolmena festivaalipäivänä.

Kaupunki tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen klo 2–2 koko tapahtuman ajan. Noutopisteet ovat terminaalissa 21 - Walking Street, Big C Etelä-Pattayassa - ylikulkusilta Bali Haille ja Tesco Lotus Etelä-Pattayalla - ylikulkusilta Bali Haille.

Pysäköintipaikkoja on tarjolla seuraavasti:

Mitä tulee aktiviteetteihin, Bali Hai Pier -laiturin Countdown sisältää thaimaalaisen digitaalisen maanpäällisen television ja satelliittitelevisiokanavan Mono29:n sponsoroimia konsertteja 29.-31. joulukuuta. Jotkut musiikkialan suurimmista nimistä ovat tulossa lavalle, mikä tekee tästä tapahtumasta, jota ei kannata missata. Lisätietoja kokoonpanosta tästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.