Italialainen mies, jonka väitettiin esittelevän sukuelimiä lapsille Pattayalla, pidätettiin yrittäessään paeta Thaimaasta

Pattaya -

Poliisit ja maahanmuuttajat nappasivat ulkomaalaisen miehen, jota syytettiin sukupuolielimensä vilkkuttelusta lapsille Pattayassa, kun hän yritti paeta Thaimaasta.

Epäilty oli 49-vuotias Italian kansalainen. Poliisi on salannut hänen nimensä tutkinnan ajaksi. Hänet sai ensimmäisenä kiinni Mr. Prateep Thongkam, 34-vuotias nuorten tyttärien ja pojan isä, joka kertoi nähneensä epäillyn välkkyvän ja masturboivan lastensa edessä heidän ratsastaessa hänen lava-autonsa sängyssä.

Prateep kertoi Pattaya Newsille tallentaneensa sopimattoman kohtauksen puhelimella. Videolla näkyi selvästi, kuinka epäilty tarttui ja välkkyi sukuelimiinsä ajaessaan moottoripyörällä Prateepin kuorma-auton perässä. Viisi lasta, mukaan lukien hänen neljä tyttöä ja nuori poika, oli hänen kuorma-autonsa sängyssä tietämättään räjähdysmäisestä epäillystä, isä sanoi. Epäilty ajoi maaliin päätyään.

Uhri päätti tehdä ilmoituksen Banglamungin poliisiasemalle 24. joulukuuta. Hän pyysi poliisia pidättämään epäillyn ollakseen esimerkkiä yhteiskunnalle.

Ja viimeisimmän raportin mukaan Chonburin maahanmuutto- ja poliisiviranomaiset saivat nopeasti kiinni epäillyn hänen yrittäessään nousta Thaimaasta lähtevälle lennolle Suvarnabhumin lentokentällä klo 12 30. joulukuuta. Epäilty vietiin Banglamungin poliisiasemalle.

Poliisin mukaan 29-vuotias epäilty asunut Thaimaassa 2022 lähtien ei-maahanmuuttajaviisumilla ja vuokrasi asunnon Nongpruen alueelta lähellä Raiwanasin Marketia. Epäilty myönsi syytteen sopimattomasta toiminnasta julkisella paikalla ja maksoi 49 3,000 bahtin sakon ennen vapauttamistaan. Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he dokumentoivat epäillyn ja peruuttavat hänen viisuminsa, jos hän palaisi maahan ja tekisi saman teon uudelleen.

Epäilty kieltäytyi antamasta mitään lausuntoa lehdistölle.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.