Chonburin kuvernööri ja tiimi maalaavat Pattayan suojatietä uudelleen estääkseen onnettomuudet tulevan uudenvuoden loman aikana

Chonburi -

Chonburin kuvernööri käynnisti hankkeen suojaristeyksien maalaamiseksi uudelleen Chonburissa estääkseen liikenneonnettomuudet tulevan uudenvuoden loman aikana.

Tawatchai Srithong, Chonburin kuvernööri, johti projektin avajaisia ​​eilen 26. joulukuuta Central Pattaya Beachillä. Hän sanoi kaikille osallistujille, että suojaristeyksien maalaus oli välttämätön varotoimenpide jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi, erityisesti kiireisen uudenvuoden loman aikana ensi viikonloppuna.

Kuvernööri sanoi, että suojaristeykset maalataan kirkkailla, heijastavilla väreillä, jotta ne näkyisivät paremmin kuljettajille, joita kehotetaan hidastamaan ja tarkkailemaan jalankulkijoita lähestyessään suojatietä. Tämän tehtävän tavoitteena oli minimoida tieliikenneonnettomuudet "Uudet ajotavat, turvallista ja onnettomuudesta" -kampanjan puitteissa.

Lisäksi Chonburin kuvernööri käynnisti kampanjan, jossa kansalaiset "jättäisivät talonsa poliisin luo". Chonburin ulkopuolella lomailevat voivat uskoa talonsa poliisin hoitoon murtojen estämiseksi, sillä kuvernööri halusi lausunnon mukaan kaikkien nauttivan kerran vuodessa vietettävästä lomasta täysin ilman huolia ja huolia.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.