Nuori nainen loukkaantui matalasta riippuvasta kaapelista Pattayassa, kehottaa viranomaisia ​​ryhtymään toimiin

Pattaya -

  Naisautoilija kehotti Pattayan viranomaisia ​​tekemään jotain matalalla roikkuvalle kaapelille, johon hän törmäsi ajaessaan kotiin yöllä eilen 25. joulukuuta.

Nainen, 27-vuotias Kritsana Yensuk, kertoi The Pattaya Newsille, että hänet takertui kasvonsa yli matalalla roikkuvalla kaapelilla risteyksessä Banglamungin alueella Chonburissa Nakluan osa-alueella. Onnettomuus, jonka Kritsana sanoi vahingoittaneen hänen vasenta silmäänsä, tapahtui noin klo 7, kun hän oli ajamassa kotiin töistä.

Kritsana oli työntekijä ravintolassa Pattayassa. Hän kertoi ajavansa moottoripyörällään kotiin sillä reitillä joka päivä. Tie oli melko pimeä, mutta onneksi hän ei ajanut suurella nopeudella. Kritsana lisäsi, että hänen moottoripyöränsä sukelsi vastakkaiselle kaistalle, kun hän jäi kiinni kaapeliin. Jos auto olisi ollut vastakkaisella kaistalla, hän olisi törmännyt ja saanut enemmän vammoja, Kritsana sanoi.

Uhri poisti kaapelin kadulta ja kietoi sen läheisen sähköpylvään ympärille huolissaan siitä, että muut kuljettajat kohtaavat saman onnettomuuden. Hän sanoi haluavansa asianomaisten viranomaisten pääsevän eroon kaikista vaarallisista matalalla roikkuvista kaapeleista, koska ne voisivat aiheuttaa paljon pahempia vammoja muille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.