Thaimaan viikko tarkastelussa: kansallisia huipputarinoita viime viikolta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN Pattaya News/TPN National -joukkueemme valitsemat tarinat viime viikolta, Maanantaista 19. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 25. joulukuuta 2022. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan kuninkaallisen laivaston alus kaatui Bang Saphanin alueella. 73 miehistön jäsentä on pelastettu ja noin 33 on edelleen meressä.

Alus oli matkalla Chonburiin osallistuakseen muistoseremoniaan Chumphonin prinssin prinssi Abhakara Kiartivongsen, joka on "Thain laivaston isä", kuoleman 100-vuotispäivänä.

Tällä hetkellä yksitoista on edelleen kateissa, kun etsintä- ja pelastustyöt jatkuvat.

2. Bureau of the Royal Household ilmoitti 19. joulukuuta, että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendira Debyavati on nyt vakaassa kunnossa.

Hänen sydäntutkimuksensa osoittaa, että sydän ei toimi täysin.

3. Turistien on täytynyt lähteä Samuin saarelta lentokoneella, koska veneitä on kielletty lähtemästä satamista.

Surat Thanin kuvernöörin mukaan lautat ovat palanneet normaalisti liikennöimään 2 päivän tauon jälkeen Thaimaanlahden voimakkaista tuulista ja aalloista johtuen.

4. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on vahvistanut, että he EIVÄT ole peruneet uudenvuoden aktiviteetteja. Yli 3.14 miljoonaa turistia odotetaan osallistuvan tapahtumiin, jotka tuottavat vähintään 11.2 miljardia bahtia.

Samaan aikaan Khao Sanin yksityinen sektori ilmoitti peruuttavansa Countdown 2023:n "hauraan ajan" vuoksi. Viihdepaikat ovat kuitenkin edelleen auki.

5. Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottajan Pol General Roi Ingkhapairojin mukaan Thaimaan poliisia määrätään olemaan enää antamatta tiedotusvälineille Thaimaassa väitetyistä rikoksista pidätettyjen ulkomaalaisten kansalaisuutta.

Määräys ei vaikuta Thaimaan tuomioistuimessa tutkittuihin ja tuomittuihin tapauksiin, vain esitutkintaan ja käsittelyyn.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.