Thailand Time Machine: Katsaus tähän viikkoon VIIMEINEN VUODEN Thaimaan huippuuutiset: Omicron osuu Thaimaahan, Test and Go keskeytetty ja paljon muuta

KUVA: Prachachat

Seuraava on viikoittainen ominaisuusartikkeli, joka tarkastelee tätä samaa ajanjaksoa VIIME VUODEN Pattayassa ja Thaimaan uutisissa.

Tämä viikoittainen ominaisuus katsastaa uutisia viime vuoden samalta ajanjaksolta (ja joskus eri aikaikkunat, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäksesi, miten asiat ovat muuttuneet, seurata tarinoiden etenemistä sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, jotka eivät tapahtuneet luvatulla tavalla Pattayassa ja Thaimaassa.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat jutut vuosi sitten ja miten ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät kuitenkaan ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan karkeasti julkaisujärjestyksessä.

Tällä viikolla käsittelemme joulukuun 2021 neljättä viikkoa, sunnuntaista 19 lauantaihin 2021.

Mennään…

1. Thaimaan pätevät yöelämän ja viihteen työntekijät saavat 5,000 XNUMX bahtia taloudellista tukea joulukuun loppuun mennessä

Thaimaan työministeriö valmistautuu jakamaan ainakin ensimmäisen 5,000 29 bahtin korvauksen päteville thaimaalaisille yöelämän ja viihdepaikkojen työntekijöille, jotka ovat rekisteröityneet sosiaaliturvatoimistoon (SSO) XNUMX. joulukuuta.

Thaimaan pätevät yöelämän ja viihteen työntekijät saavat 5,000 XNUMX bahtia taloudellista tukea joulukuun loppuun mennessä

2. Thaimaan kansanterveysministeriö ehdottaa "Test & Go" -peruuttamista, ilmoittaa ensimmäisestä paikallisesta Omicron-variantista

Thaimaan kansanterveysministeriö valmistautuu ehdottamaan "Test & Go" -matkailuohjelman uudelleenarviointia ja asettamaan uudelleen karanteeniin kaikille matkustajille, koska Thaimaahan saapuneiden joukossa on nopeasti löydetty Omicron-tapauksia.

Thaimaan kansanterveysministeriö ehdottaa "Test & Go" -peruuttamista, ilmoittaa ensimmäisestä paikallisesta Omicron-variantista

3. Thaimaan hallitus keskeyttää "Thailand Pass" "Test & Go" -ohjelman Omicron-infektioiden estämiseksi, voimassa tänään

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on pysäyttänyt uuden "Thailand Pass" -rekisteröinnin paitsi Alternative Quarantine ja Phuket Sandbox ja keskeyttänyt "Test & Go" -karanteenittoman matkailuohjelman kaikille kansainvälisille matkailijoille tänä iltana keskiyöllä.

Thaimaan hallitus keskeyttää "Thailand Pass" "Test & Go" -ohjelman Omicron-infektioiden estämiseksi, voimassa tänään

Yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset tämänpäiväisistä TÄRKEIMmistä Thailand Passin keskeyttämistä koskevista ilmoituksista

4. WHO kehottaa perumaan maailmanlaajuiset juhlatapahtumat Omicronin leviämisen vuoksi, Thaimaan hallitus sanoo jatkavan toistaiseksi

Maailman terveysjärjestö on kehottanut perumaan joitakin lomatapahtumia ympäri maailmaa kansanterveyden suojelemiseksi, koska Omicron-variantti leviää maailmanlaajuisesti.

WHO kehottaa perumaan maailmanlaajuiset juhlatapahtumat Omicronin leviämisen vuoksi, Thaimaan hallitus sanoo jatkavan toistaiseksi

5. Pattayan "ravintola" teki ratsian kuudennen kerran murtuttuaan väliaikaisen sulkemismääräyksen

Pattayan Bali Hai -laiturin lähellä sijaitsevaan "ravintolaan" tehtiin ratsio kuudennen kerran viime yönä (22. joulukuutand) rikkottuaan Chonburin kuvernöörin väliaikaisen sulkemismääräyksen viiden edellisen ratsian jälkeen viime kuukausina.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/