Pattayan poliisi etsii ulkomaalaista miestä ja thaimaalaista naista, joka jäi kiinni videolle seksistä julkisesti Pattaya Roadilla

Pattaya -

  Pattayan paikalliset kehottavat poliisia ryhtymään toimenpiteisiin nähtyään tuntemattoman ulkomaalaisen väitetysti harrastavan seksiä thaimaalaisen naisen kanssa Pattayan tienvarrella kello 4 aamulla tänään, 26. joulukuuta.

Nimetön thaimaalainen paikallinen käveli lähellä risteystä Pattaya Third Roadilla, kun hän huomasi miespuolisen ulkomaalaisen ja thaimaalaisen naisen, joka harjoitteli räikeästi lihallisia tekoja julkisuudessa varhain tänä aamuna.

Paikallinen otti esiin puhelimensa tallentaakseen skandaalikohtauksen pariskunnan välillä todisteeksi viranomaisille. Kuvan mukaan ulkomaalaisella miespuolisella oli valkoinen iho ja vaaleat hiukset ja hän oli noin 180-190 cm pitkä ja 25-35-vuotias. Hänen kumppaninsa oli tumma iho ja noin 150-160 cm pitkä ja noin 25-vuotias. He olivat haureuttamassa sähköpylvään vieressä ja jättivät huomiotta heitä kuvaavan miehen.

Saatuaan työnsä valmiiksi he kaksi kävelivät pois erikseen ja pysyivät vapaana lehdistön ajan.

Paikalliset asukkaat tapahtumapaikalla kertoivat The Pattaya Newsille, että he pelkäsivät, että heidän lapsensa näkivät pariskunnan ollessaan siinä ja traumatisoituvat. He myös kehottivat Pattayan poliisia ryhtymään vakaviin toimiin randy-paria vastaan.

Pattayan poliisi on tietoinen tapauksesta ja tiedotushetkellä tutkivansa ja yrittäessään jäljittää epäiltyjä lähistöllä olevan CCTV-kuvan avulla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.