Pattayan uudenvuoden lähtölaskenta jatkuu upealla ilotulituksella 31. joulukuuta

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Näyttää siltä, ​​että Pattayan viranomaiset ovat muuttaneet mielensä ja jatkavat ilotulitusnäytöstä uudenvuoden lähtölaskentajuhlassa 31. joulukuuta.

Mukaan Facebook viesti Pattayan kaupunginjohtajalta uudenvuoden juhlaan sisältyy kansallisen tason ilotulitus, mutta vain 31. joulukuuta Pattayalla ja Koh Larnilla. Ilotulitteet ovat kiellettyjä vain 29. - 30. joulukuuta edellisen ilmoituksen mukaisesti.

Tämän lisäksi viranomaiset sanoivat Pattayan lähtölaskentatapahtumassa konsertteja ja muita aktiviteetteja, kuten ostoksia ja ruokailua normaalisti.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.