Nongnooch Garden Pattayassa juhlii joulua osta yksi saat yhden ilmaiseksi -lipputarjouksella

Pattaya -

Nongnooch Garden, eläin- ja kasviparatiisi, juhlii tämän vuoden jouluaattoa Osta yksi saat yhden ilmaiseksi -lippukampanjalla.

Thaimaalaiset vierailijat voivat hyödyntää tätä erityistä tilaisuutta, joka on tarjolla tänään, 26. joulukuuta - 31. tammikuuta 2023. Tarjous maksaa vain 100 bahtia, mutta se on täynnä upeita esityksiä eri eläimistä yli 671 hehtaarin kasvitieteellisellä terassilla.

Nongnooch Garden sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Pattayasta. Puutarha on avoinna joka päivä klo 8-6. Älä missaa tätä juhlallista tilaisuutta vierailla Nongnooch Gardenissa ja juhlia jouluaattoa tällä ainutlaatuisella tarjouksella. Se on varmasti ikimuistoinen ja nautinnollinen kokemus kaikille!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.