Japanilainen mies törmäsi upouudella sedanilla katukaiteeseen Sri Rachassa

KUVA: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Sri Racha, Chonburi -

50-vuotias japanilainen mies sai lievän päähaavan törmättyään upouudella sedanilla katukaiteeseen Sri Rachassa, Chonburissa.

Sri Rachan pelastajat eivät kyenneet tunnistamaan uhria, joka ei puhunut thaita, mutta sanoi hänen olevan japanilainen ja 50-vuotias. Uhri törmäsi näyttävän valkoisen Toyota Yaris ATIV -sedanin katukaiteeseen kello 8 eilen, 25. joulukuuta.

Hänen sedaninsa lepäsi kaiteen päällä, joka sijaitsee Laem Chabangin satamaan Si Rachassa johtavalla tiellä. Sen etutuulilasi tuhoutui etupuskurin kanssa. Auto kaatui myös katukyltin. Pelastajat antoivat perusterveydenhuollon uhrin pään vammoihin ja kuljettivat hänet Sri Rachan sairaalaan.

Poliisi tutkii alueella CCTV-kuvaa selvittääkseen, mikä aiheutti törmäyksen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.