Ruotsalainen turisti pidätettiin, koska hän vaelsi Pattayan rannalla ladatun aseen ja kristallimetan kanssa

KUVA: สยามชล นิวส์

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti ruotsalaisen miehen, joka kantoi ladattua pistoolia ja kristallimetamfetamiinia julkisella paikalla.

Pattayan poliisi pyysi tutkimaan 43-vuotiaan ruotsalaisen turistin Mattias Engströmin ruumiin epäiltynä hänen saattaneen kantaa asetta, paikallismedia raportoi eilen 24. joulukuuta. Mattias käveli Etelä-Pattayan rantaa pitkin Soi 13/3:n edessä, kun poliisi löysi hänet.

Miehellä oli poliisin mukaan mukanaan ”epäilyttävä” vihreä reppu ja pieni tumma reppu. Tumman repun sisältä poliisi löysi pussin kristallimamfetamiinia, ja vihreän repun sisältä poliisi yllättyi löytäessään lipastaan ​​kultaisen Colt Defender .380 -pistoolin, jossa oli viisi luotia. Tämän lisäksi vihreästä repusta löytyi myös laatikollinen luoteja.

KUVA: สยามชล นิวส์

Mattias vietiin Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Poliisi kertoi hänen saapuneen Thaimaahan 18. joulukuuta 2022.

Hän väitti löytäneensä aseen ja ammukset muovilaatikosta nimettömän go-go-baarin edestä, joten hän vain päätti pitää ne. Tämän jälkeen poliisi teki hänelle huumetestin ja havaitsi hänen elimistöstään nimeämätöntä huumausainetta. Lopulta ruotsalainen turisti sai syytteen rekisteröimättömän ampuma-aseen ja ammusten hallussapidosta, aseen kantamisesta julkisella paikalla ja laittoman huumeen nauttimisesta, mikä virallisesti päätti vapaa-ajansa rannalla.

KUVA: สยามชล นิวส์
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.