Thaimaan kuninkaallinen poliisi käskee poliisia lopettamaan pidätettyjen ulkomaalaisten kansallisuustietojen paljastamisen tiedotusvälineille

Thaimaa-

Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottajan Pol General Roi Ingkhapairojin mukaan Thaimaan poliisia määrätään olemaan enää antamatta tiedotusvälineille Thaimaassa väitetyistä rikoksista pidätettyjen ulkomaalaisten kansalaisuutta.

Määräys annettiin myöhään eilen illalla, jouluaattona, 24. joulukuuta 2022, kaikille Thaimaan provinssin poliisivirastoille.

Roin mukaan määräys on annettu tuntemattomien maiden suurlähettiläiden "pyyntöjen" jälkeen, jotka kokivat, että heidän kansalaistensa väitetyt rikokset loukkasivat heidän kutsumansa positiivista mielikuvaa maistaan.

Määräys ei vaikuta Thaimaan tuomioistuimessa tutkittuihin ja tuomittuihin tapauksiin, vain esitutkintaan ja käsittelyyn.

TPN-media huomauttaa, että tämä ei ole laki, eikä se olisi rikkomus, jos lehdistö julkaisee ulkomaalaisen kansalaisuuden, jos heillä on tämä tieto. Sen sijaan se on Thaimaan poliisin politiikan muutos.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/