Thaimaan kuninkaallinen laivasto löytää vielä kaksi ruumista, joiden uskotaan olevan upotettuja korvetin miehistöjä

Kansallinen -

1. laivastoalueen komentaja ilmoitti löytäneensä kaksi muuta ruumista, joiden uskotaan olevan huono-onnisen HTMS Sukhothain miehistön kadonneita ruumiita.

Vara-amiraali Pichai Lorchusakul, 1. laivastoalueen komentaja, sanoi, että ruumiit löydettiin kello 8 eilen illalla, 24. joulukuuta, ja ne kuljetetaan mantereelle HTMS Kraburilla ja HTMS Narathiwatilla. Yksi ruumiista tunnistettiin myöhemmin Waraphong Bunsakorniksi, korvetin miehistön jäseneksi, komentajan mukaan.

Tämä nostaa kuolleiden kokonaismääräksi 11 ihmistä, kun taas 18 on edelleen kateissa. 6 11:stä tunnistetaan HTMS Sukhothain miehistöiksi. Etsintä- ja pelastustyöt ovat käynnissä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.