Saksalainen ex-patti kuoli auto-onnettomuudessa Pattayalla, hänen nuori poikansa selvisi hengissä

Pattaya -

Saksalainen ulkomaalainen kuoli ajaessaan kotiin lapsensa kanssa Pattayassa kello 10 tänä aamuna 25. joulukuuta. Hänen nuori poikansa selvisi ihmeen kaupalla pienillä vammoilla.

Onnettomuus tapahtui uhrin, jonka nimi on salattu odotettaessa suurlähetystöä ja perhekontakteja, 62-vuotias Saksan kansalainen ja hänen nuori poikansa ajaessa kotiin Sukhumvit Roadilla lähellä U-käännöstä Banglamungin alueella Chonburissa. Uhrin epäiltiin sammuneen ratissa lääketieteellisen hätätilanteen vuoksi ja törmänneen sähköpylvääseen.

Sawang Boriboon pelasti uhrin pronssisesta Honda Jazz -sedanistaan, joka oli rekisteröity Chiang Maihin. Hänen autonsa puskurin vasen puoli vaurioitui täysin. Uhri oli tajuton ja menehtyi myöhemmin matkalla Bangkokin Pattayan sairaalaan.

Uhrin pojalle, jonka nimeä ei ikänsä vuoksi kerrottu, syntyi vain muutamia naarmuja. Hän kertoi The Pattaya Newsille, että hän asui yksin isänsä kanssa Pattayalla ja hänellä oli sukulaisia ​​Nakhon Ratchasiman maakunnassa. Pattayan poliisi yrittää ottaa yhteyttä uhrin pojan omaisiin tiedottaakseen heille traagisesta onnettomuudesta lehdistöaikaan mennessä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.