Sisaketin pubista löydettiin 40 alaikäistä pubin kävijää

Kansallinen -

Poliisi teki ratsian väitetysti luvattomaan pubiin Sisaketin maakunnassa ja löysi eilen 40. joulukuuta yli 24 pubin kävijää, jotka olivat vielä alaikäisiä.

Mueangin piirin Sisaketin Phon osa-alueella sijaitseva nimetön tapahtumapaikka oli edelleen täynnä pubivieraita, vaikka yöpaikkojen lakisääteinen sulkemisaika olikin jo ohitettu, Sisaketin poliisin mukaan.

Poliisi käski pubin pitäjiä sammuttamaan musiikin ja tarkastivat jokaisen henkilökortin. Poliisi havaitsi, että valmistuttuaan yli 40 henkilöä näytti olevan alle 20-vuotiaita. Kerrottiin myös, että pubien pitäjät eivät edes vaivautuneet tarkistamaan asiakkaiden henkilökortteja ennen sisäänpääsyä.

Yksi pubin pitäjä, joka tunnistettiin vain Mr. Chinnakorniksi, 32, vietiin paikalliselle poliisiasemalle syytettynä viihdepaikan pitämisestä ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen ajan yli ja lasten houkuttelemisesta tai sallimisesta käyttäytyä laillisen rikoksen uhalla. rikkomus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.