Kadonneita koiria Pattayasta, omistaja haluaa apuasi niiden löytämisessä

Pattaya, Thaimaa-

Puuttuu! Jakakaa, pyydän!

Kuka on nähnyt nämä kaksi kaunista??

Viimeksi nähty alueella Area soi noen plub wan 45 / Sukumvit 53 East Pattaya. Nimet ovat MoMo (vasemmalla) ja Lucy (oikealla).
Siperianhuskyt (Mother&Son).

Ota yhteyttä: MJ 0957492873 tai 0646695640

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/