Pattayan hotellit ja yritykset juhlivat joulua

Pattaya -

Monet Pattayan hotellit, ravintolat ja yritykset viettävät joulua tänä viikonloppuna.

Hotellit ja ravintolat koristellaan joulukuusilla ja värikkäillä valoilla. Jotkut hotelliravintolat järjestävät pieniä juhlia kiittääkseen asiakkaitaan jouluaaton, joulupäivän ja uudenvuoden festivaaleista.

Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset asiakkaat nauttivat juhlistaan ​​ja syövät yhdessä näissä erikoistapahtumissa.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.