Jouluaaton kala- ja äyriäisbuffetillallinen Grande Center Point Space Pattayassa

Pattaya-

Nauti erityisestä illallisesta jouluaattona Seafood Buffetilla Grande Center Point Space Pattayassa ilman aikarajoitusta.

Tänään (24th) Grande Center Point esittelee ylpeänä täyden kala- ja äyriäisbuffetin Orbit-ravintolassa 6.th lattia.

Löydät kansainvälistä ruokaa, kuten thaimaalaista ja japanilaista ruokaa sekä tuoreita ja suurikokoisia mereneläviä.

Lapsesi ovat varmasti iloisia makeisista, kakuista, välipaloista ja jäätelöstä, joita he voivat napata itse.

Aikuisille hinta on vain 1,190 1,400++ bahtia (Netto 7 11), 595-700-vuotiaat lapset vain puoleen hintaan 6 ++ bahtia (Netto XNUMX), alle XNUMX-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

Ravintola on avoinna klo 6-00. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 10 00 033 tai käymällä Facebook-sivulla https://www.facebook.com/gcpspacepattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.