Wonderfruit Festival Banglamungissa julkaisi lausunnon kahdesta tajuttomana löydetystä ulkomaalaisesta, jotka kuolivat myöhemmin. Viranomaiset tutkivat asiaa

Banglamung -

Kaksi ulkomaalaista löydettiin tajuttomana Wonderfruit Festivalin aikana Pattayan suuralueella, ja heidät julistettiin myöhemmin. kuollut.

Wonderfruit Festival pidettiin 15. joulukuutath joulukuuhun 18th, 2022 Banglamungissa.

Nongpruen poliisipäällikkö eversti Damrong Eiampairoj kertoi Pattaya Newsille, että heille ilmoitettiin, että kaksi miespuolista ulkomaalaista siirrettiin festivaalista läheisiin sairaaloihin sen jälkeen, kun muut juhlijat löysivät heidät tajuttomana yön 17. päivänä.

Gulaume Nathan Wyss, 41, tai DJ Boogie G, Sveitsin kansalainen, ja Kimo Rusna, 39, Indonesialainen, julistettiin myöhemmin kuolleiksi sairaaloissa klo 5 ja 00 aamulla 3. joulukuuta. Fyysistä yhteenottoa tai haavoja ei ollut.

Lääkärit tunnistivat heidän kuolinsyynsä äkillisen sydämen vajaatoiminnan seurauksena. Ruumiinavauksia tehdään sen selvittämiseksi, mitä he ovat saattaneet juoda tai syöneet aiemmin, eikä niitä ollut saatavilla lehdistön aikaan.

Wonderfruit virallinen tili on julkaistu heidän verkkosivuillaan https://wonderfruit.co/ esittää osanottonsa molemmille.

Pattayan kaupungin pormestari Poramese Ngampiches kertoi The Pattaya Newsille, että festivaalin järjestivät yksityiset toimijat Pattayan alueen oikean lainkäyttöalueen ulkopuolella Nongpruessa, eikä se ollut hallituksen tapahtuma. Tämän seurauksena Pattaya City ei ole mukana tai vastuussa kuolemista, tapahtumista ja ongelmista.

Kaikista Pattayan kaupungin tai Pattayan alueen tapahtumissa tapahtuvista tapauksista voidaan kuitenkin valittaa suoraan pormestarille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.