Nainen tekee poliisille ilmoituksen transsukupuolisesta henkilöstä Pattayassa, koska hänen väitetään hyökänneen häntä vastaan

Pattaya -

Nainen väitti Pattayan poliisille, että transsukupuolinen epäilty, jonka hän sanoi olevan mielenterveyssairaus ja vaarallinen, löi häntä takaraivoon. Uhri teki poliisille ilmoituksen tänään 23. joulukuuta kello 10.

Ms Patcharaphisut Poshyanon, 29, kertoi The Pattaya Newsille, että tuntematon epäilty, jota hän kuvaili transsukupuoliseksi henkilöksi, löi häntä yllättäen päähän tuntemattomista syistä 20. joulukuuta hänen yrittäessään pysäköidä moottoripyöräänsä.

Uhria pahoinpideltiin Pattaya Third Roadilla Banglamungin alueella Chonburissa. Häntä ei ainoastaan ​​lyönyt, vaan uhria uhkasi uhrin mukaan noin 30-vuotias epäilty. Epäillyllä oli yllään musta paita, farkut ja sandaalit. Uhri väitti, että epäillyn isku löi uhrin moottoripyöräkypärän hänen päästään.

"Hän vaikutti henkisesti sairaalta. Hän osoitti kasvojani ja kirosi minua monien turistien edessä, Patcharaphisut kertoi The Pattaya Newsille.

Uhria auttoi nimeämätön kaupan omistaja. Hän piiloutui kaupassa, kunnes epäilty pakeni paikalta. Uhri vahvisti, ettei hänellä ole koskaan ollut ongelmia epäillyn kanssa. Tapaus pelotti häntä edelleen. Uhri väitti myös, että paikalliset kertoivat hänelle, että epäilty transsukupuolinen oli aiemmin hyökännyt toisen naisen kimppuun alueella, kunnes tämä putosi tajuttomaksi.

Patcharaphisut toivoi, että epäilty saadaan pian kiinni, ja lisäsi, että tapaus oli pilannut Pattayan maineen. Hän toivoi myös, että Pattayan viranomaiset ryhtyisivät toimiin kaupungin kasvavan kodittoman väestön suhteen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.