PÄIVITYS: Entinen varusmiesepäilty ilmoittaa itsensä ammuttuaan naapureita Pattayan alueella

Banglamung, Chonburi -

  Entinen varusmiehestä epäilty, joka väitetysti ampui naapuriaan päähän ja loukkasi toista miestä kiistassa maan myynnistä, antautui poliisille päivän paon jälkeen. Epäilty väitti olevansa raivoissaan, koska uhrit löivät hänen kasvojaan sauvalla.

Ensin edellinen tarinamme:

Entinen varusmies ampui kaksi miestä ja loukkaantui maan myyntikiistassa Chonburin Banglamungin alueella, silminnäkijä kertoi. Yksi sai laukauksen päähänsä ja oli hengen tai kuoleman tilanteessa.

Nyt päivitykseemme: 

Eilen 22. joulukuuta paikallinen media haastatteli yhden uhrin, Maprangin (alias) tytärtä epäillyn ja hänen isänsä välisestä kiistasta. Hän kertoi, että epäilty herra Akanee Sakaeo oli riidellyt isänsä kanssa pitkään asioista, jotka liittyivät maan myyntiin, jonka tämä oli ostanut hänen isältään 980,000 2021 bahtilla vuonna XNUMX.

Hänen isänsä, jota myös Akanee loukkasi, oli vaikeuksissa siirtää maata epäillyn haltuun. Viivästyminen turhautti epäiltyä ja aiheutti riidan, joka kesti senkin jälkeen, kun maa oli onnistuneesti siirretty hänelle, Maprang väitti.

"Joka kerta kun epäilty oli humalassa, hän toi aina esiin tämän vanhan ja nyt ratkaistu ongelman ja riiteli kohtuuttomasti isäni kanssa", Maprang kertoi paikalliselle medialle.

Ammuskelun silminnäkijä, Sanong Hok-on, 54, kertoi The Pattaya Newsille, että Akanee oli vakavasti päihtynyt tapahtuman aikana. Hän sanoi myös ryhtyvänsä oikeustoimiin häntä vastaan ​​lain täysimääräisesti, vaikka kaikki loukkaantuneet uhrit, jotka ovat myös hänen omaisiaan, olivat nyt turvassa sairaalassa.

Eilen, 22. joulukuuta 2022, keskipäivällä 30-vuotias Akanee kääntyi Huay Yain poliisiksi. Epäillyn turvonneet kasvonsa kiedottuina siteeseen, epäilty myönsi ampuneensa uhreja, koska hän osui ensin sauvalla ja tunsi sen itsepuolustukseksi.

Akanee, joka myös näytti poliisin mukaan edelleen päihtyneeltä, lisäsi, että hän heitti aseensa pois ja unohti missä se oli. Ase oli muunneltu tyhjä ase, jonka hän osti verkkokaupasta 6,000 XNUMX bahtilla. Epäilty vain mainitsi ampuneensa uhrit itsepuolustukseksi eikä mitään maan myynnistä.

Huay Yain poliisi nosti entisen varusmiehen syytteen murhan yrityksestä, ampuma-aseella julkisella paikalla, luvattomasta aseiden ja ammusten hallussapidosta sekä ampuma-aseen kantamisesta yleisöön ilman lupaa. Hän on pidätettynä Huay Yain poliisiasemalla lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.