Yhdysvallat lahjoittaa CBRN-ilmaisulaitteita Thaimaalle

Yhdysvaltain puolustusuhkien vähentämisvirasto (DTRA) lahjoitti kemiallisten, biologisten, radiologisten ja ydinaineiden (CBRN) havaitsemislaitteita 2.1 miljoonan dollarin arvosta Thaimaan kuningaskunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriölle (DDPM) luovutusseremoniassa 9. joulukuuta. 2022 DDPM:n pääkonttorissa Bangkokissa.

David L. Musgrave, DTRA:n paikan päällä suoritettavan tarkastuksen ja kumppanuuskapasiteetin rakentamisen johtaja, ja Boontham Lersukekasem, DDPM:n pääjohtaja, esittivät huomautuksia ja panivat merkille Yhdysvaltojen ja Thaimaan kuningaskunnan tiiviin kumppanuuden. käsitellä CBRN-aseiden riskiä, ​​mukaan lukien Yhdysvaltojen jatkuva koulutus, jonka tarkoituksena on kehittää Thaimaan valmiuksia havaita ja torjua joukkotuhoaseita. Luovutusseremoniassa siirrettiin virallisesti yli 200 laitetta, joihin sisältyi tarvittava koulutus kehittyneiden ilmaisinlaitteiden tehokkaaseen käyttöön ja ylläpitoon.

Yli kahden vuosisadan ajan Yhdysvaltojen ja Thaimaan suhteesta on kehittynyt vahva ystävyys, kumppanuus ja liitto, joka hyödyttää sekä kansaamme että laajempaa Intian ja Tyynenmeren aluetta. Turvallisuusallianssimme varmistaa, että olemme valmiita vastaamaan molempiin maihin kohdistuviin tuleviin uhkiin, kuten ilmastonmuutokseen, pandemioihin ja humanitaarisiin kriisiin. DTRA-DDPM-kumppanuus joukkotuhoaseiden aiheuttaman riskin vähentämiseksi on toinen esimerkki siitä, kuinka vahvat Yhdysvaltain ja Thaimaan turvallisuussiteet hyödyttävät sekä maitamme että kansaamme.

Yhdysvallat lahjoittaa CBRN-ilmaisulaitteita Thaimaalle

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.