Pattayan terminaali 21 isännöi "suurimmat joulutapahtumat"

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya -

Pattaya Terminal 21 isännöi "Greatest Christmas Fun Fair" -tapahtumaa alueellaan tästä päivästä 2. tammikuuta 2023 asti.

Tästä päivästä, 22. joulukuuta alkaen, kauppakeskus muuttuu talven ihmemaaksi, jossa on juhlakoristeita, jotka on suunnitellut Natchariya Laosrisin, kuuluisa doodle-taiteeseen intohimoinen taiteilija, sekä joululauluja, erilaisia ​​hauskoja aktiviteetteja molemmille aikuisille. ja lapset ja tietysti alennukset!

Tarjolla on laaja valikoima ostosvaihtoehtoja, ja monet kaupat tarjoavat erityisiä loma-alennuksia ja jopa 80 %:n tarjouksia.

Muuten tapahtumassa on suuri konsertti I Wishilta 23. joulukuuta, Tong Tong & Flimiltä 25. joulukuuta ja Bean Napasonilta 30. joulukuuta.

Älä missaa tätä juhlavaa tapahtumaa Pattaya Terminal 21:ssä ja muista tuoda ystäväsi ja perheesi mukaasi saadaksesi parhaan loman ilon!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.