Pattayan poliisi ja maahanmuuttovirasto antavat uudenvuodenlahjoja turisteille

Pattaya -

Pattayan poliisi ja maahanmuuttoviranomaiset partioivat kaupungissa tervehtimään turisteja ja varmistamaan turvallisuuden tervehtimään tulevaa joulua ja uutta vuotta.

Pol. Matkailupoliisin ylipäällikkö kenraaliluutnantti Sukun Phrommai lähetti yli 600 lakimiestä tarkastamaan Pattayan turistikohteita. Hän sanoi, että kaikkia virkamiehiä oli ohjeistettu varmistamaan yleisön ja turistien turvallisuus tulevan joulun ja uudenvuoden lomakauden aikana.

Turistipoliisi on Polin mukaan vastuussa turistien välittömästä hoitamisesta Pattayan alueella. Kenraaliluutnantti Sukun. Kotimaisten ja kansainvälisten vierailijoiden tulvan odotetaan tulviivan kaupunkiin näiden kahden seuraavan lomaviikonloppuna.

Ylipäällikkö myös tervehti ja jakoi turisteille uudenvuodenlahjoja sekä keskusteli liike-elämän toimijoiden kanssa ja kehotti heitä tarjoamaan turisteille hyvää vieraanvaraisuutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

 

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.