Pattayan baarin henkilökunta etsii asiakasta, jonka väitetään ottaneen työntekijän matkapuhelimen mahdollisesti vahingossa

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan Soi Sixissä sijaitseva Three (3) Angels Bar -baari etsii tuntematonta asiakasta, joka nappasi ja vei työntekijän matkapuhelimen mahdollisesti vahingossa.

Tapaus sattui eilen 12 kello 21, kun tunnistamaton keski-ikäinen valkoihoinen asiakas Three Angels Barissa Soi Sixissä Pattayalla lähellä Second Roadia näkyy selvästi kamerassa kurkottavan tuntemattoman naisen alle. työntekijän käsivarsi, kun hän oli hajamielinen keskustelemassa muun henkilöstön kanssa, ja ota hänen matkapuhelimensa, Iphone 2022, puskuun sen jälkeen.

Henkilökunta huomasi puhelimen kadonneen vasta asiakkaan poistuttua. Poliisiilmoitus oli tarkoitus tehdä lehdistöhetkellä, mutta baari halusi myös paikallisen median apua asiakkaan paikallistamiseen.

Three Angels Barin kassanhoitaja Tan kertoi The Pattaya Newsille, että asiakas saattoi olla amerikkalainen aksenttinsa ja henkilökunnan jäsenelle kertomiensa perusteella. Asiakas oli vaikuttanut ystävälliseltä, vaikka hän oli mahdollisesti ollut humalassa ja joi olutta baarissa ollessaan.

Tan sanoi, että he olivat valmiita antamaan asiakkaalle epäilyksen edun, oliko kyseessä onnettomuus tai virhe, mutta halusivat asiakkaan palaavan baariin ja palauttavan puhelimen henkilökunnalle, jolla oli tärkeitä tietoja ja rakkaita kuvia kännykässä. laite.

Jos tunnistat asiakkaan alla olevista kuvista ja videosta tai olet asiakas, käy joko henkilökohtaisesti Three Angelsissa tai soita: 0971596109 tai LINE: saifoneve25

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/