Viranomaisten mukaan uudenvuoden lähtölaskenta Mueang Chonburissa korvataan ansioriitillä

KUVA: Big Mountain Music Festivalin virkamies

Mueang Chonburi -

Chonburin viranomaiset ovat tehneet äkillisen päätöksen perua New Year Countdown -juhlat joissakin provinssin osissa ja järjestää sen sijaan munkkien ansioiden keräämisen 1. tammikuuta 2023.

Peruutuksen syytä ei ole nimenomaisesti kerrottu, mutta sen uskotaan liittyvän HRH Princess Bajrakitiyabhan sairaalahoito, joka ei ole vielä palannut tajuihinsa sydänongelman vuoksi.

Näyttää siltä, ​​​​että ilmoitus koskee vain juhlia, jotka järjestetään Mueangin alueella Chonburissa, ja se on tehoton muilla alueilla, kuten Saensukin alapiirissä.

Lehdistöajankohdasta odotettu Pattaya Countdown ja Bangsaen Countdown oli asetettu jatkamaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.