Uuden vuoden lähtölaskenta peruttu Pattayalla

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ovat päättäneet perua New Year Countdown ilotulitusnäytöksen 29.-31. Toistaiseksi lähtölaskentaan tarkoitetut konsertit ja ruokafestivaalit kuitenkin jatkuvat.

Syytä ei nimenomaisesti kerrottu, mutta se liittyy oletettavasti siihen HRH Princess Bajrakitiyabhan sairaalahoito.  Tämä toiminta antaa mahdollisuuden osoittaa enemmän kunnioitusta Hänen kuninkaallista korkeuttaan kohtaan tänä vaikeana aikana, kun Thaimaa rukoilee hänen paranemistaan.

Tämä on linjassa viimeisin ilmoitus Chonburin viranomaiset peruivat Chonburin Mueangin alueella järjestettävät juhlat, vaikka kaikkia provinssin festivaaleja, kuten konsertteja ja aktiviteetteja Pattayalla, ei ole peruttu 22. joulukuuta kello 3 useiden Facebook-sivujen tietojen mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.