Pattayan terminaali 21 isännöi "suurimmat joulutapahtumat"

KUVA: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya -

Pattaya Terminal 21 isännöi "Greatest Christmas Fun Fair" -tapahtumaa alueellaan tästä päivästä 2. tammikuuta 2023 asti.

Tästä päivästä, 22. joulukuuta alkaen, kauppakeskus muuttuu talven ihmemaaksi, jossa on juhlakoristeita, jotka on suunnitellut Natchariya Laosrisin, kuuluisa doodle-taiteeseen intohimoinen taiteilija, sekä joululauluja, erilaisia ​​hauskoja aktiviteetteja molemmille aikuisille. ja lapset ja tietysti alennukset!

Tarjolla on laaja valikoima ostosvaihtoehtoja, ja monet kaupat tarjoavat erityisiä loma-alennuksia ja jopa 80 %:n tarjouksia.

Muuten tapahtumassa on suuri konsertti I Wishilta 23. joulukuuta, Tong Tong & Flimiltä 25. joulukuuta ja Bean Napasonilta 30. joulukuuta.

Älä missaa tätä juhlavaa tapahtumaa Pattaya Terminal 21:ssä ja muista tuoda ystäväsi ja perheesi mukaasi saadaksesi parhaan loman ilon!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.