Kiinteistöt: Baari myytävänä Soi Sixissä Pattayassa

Päivitys: Tämä kiinteistö on MYYTY. Ei enempää tiedusteluja.

Oletko koskaan haaveillut omasta baaristasi Pattayassa?

Tässä on tilaisuutesi. Soi Sixin yläosan lähellä sijaitsee Amnesia Bar, lähellä kadun toisen tien päätä. Valokuvat on antanut omistaja, joka on myös antanut luvan nimetä palkin tälle luokitellulle ilmoitukselle.

Amnesian omistaja haluaa myydä yrityksen 1.5 miljoonalla bahtilla tai parhaalla tarjouksella.

Baari on yhden yksikön paikka, ja se kunnostettiin äskettäin juuri ennen Covidia.

Tarkempia tietoja, kierroksia tapahtumapaikalla ja lisätietoja alla, ota yhteyttä suoraan agenttiin, älä uutisiin. Vain vakavat tarjoukset/kiinnostus.

Kiinnostunut? Soita 088-9272454 (Dun) tai lisää linjan tunnus: punnipa29

Älä odota, vaan hanki kiinteistösi katsottavaksi, löydettäväksi ja myydyksi jo tänään!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/